2014. november 28., péntek

Magyaros finomságok - Jelenlegi ára: 700 Ft

A főzés nem boszorkányság, meg lehet tanulni és érdemes is!
És vajon kitől, hol és honnan? Anyáink, nagyanyáink tudását lessük el, vagy a megfelelő szakácskönyvet felkutatva, annak utasításait lépésről lépésre betartva lássunk hozzá? Nos, ez a könyv ötvözi a két lehetséges utat, hiszen tapasztalt háziasszonyok osztották meg velünk hagyományos magyar ételek elkészítésének módját, s azokat vetettük papírra.
Ezerszer kipróbált, jól bevált recepteket talál tehát itt a kezdő háziasszony olyan fortélyokkal kiegészítve, melyek valóban elkészíthetővé teszik a finomságokat - mintha édesanyánk avatna be a részletekbe. A tapasztalt háziasszonyok számára is igazi gasztronómiai csemege a könyv, hiszen a nagyon gyakran feltett "Mit főzzek ma? " kérdésre könnyen megtalálják a választ.
Ami pedig igazán élvezetessé teszi a könyv lapozgatását és használatát az, hogy mind-mind tájjellegű, évszázados múltra visszatekintő hagyományőrző étel. Majd látják: sok közülük - főleg a városi ember számára - elfeledett vagy teljesen ismeretlen. Megszűnt könyvesbolt készletéből új példány.


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2014-12-18 16:20
. Magyaros finomságok - Jelenlegi ára: 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése