2014. november 27., csütörtök

Monster High tortaostya, tortadísz- kör - Jelenlegi ára: 950 Ft


Nem kell fizetned méregdrága tortákért a cukrászdákban, hiszen Te magad is elbűvölő tortát tudsz készíteni fillérekből, pofonegyszerűen!
Süss egy piskótalapot (vagy vegyél készen), vágd ketté, töltsd meg valamilyen pudinggal vagy krémmel. Simítsd az ostyát a krémmel bevont tortára, majd a szélére tegyél habot, kekszet vagy gumicukrot, esetleg smarties-t, stb...!
Kérd Te is gyermeked kedvenc mesefiguráját ehető ostyalapra nyomtatva!
Micimackó, Thomas, Dóra, Eperke, Tom és Jerry, Sam a tűzoltó, Bob a mester, Spongyabob, Aranyhaj, Angry Birds, Szépség és a Szörnyeteg, 101 kiskutya, Csingling, Csőrike, Pókember, Batman, Verdák, Hello Kitty, Monster High, Mickey egér, Mentőbotok, Nemo, Donald kacsa, Star Wars, Disney hercegnők, Hupikék törpikék, Barbie, Mia és én, Vízcsepp mester, Verdák, Toy Story, Chuggington... stb.
Tervező grafikusként és nyomdászként vállalom mesés tortaostyák, tortafotók készítését. Bármilyen kívánságot teljesítek; régi, szkennelt, családi képekből is tudok nyomtatni gyönyörű ostyaképet. (pl.: házassági évfordulóra, esküvőre)
Méret: 20cm átmérőjű kör (A4 méretben is kérhető! )
Gyártás: 1-2 munkanap, sürgős esetben azonnal (este-hétvégén) is elkészítem!
Átvehető személyesen a XI és a XXII. kerületekben vagy postázom is, ajánlott, elsőbbségi levélként, így már másnap megkaphatod! Mivel gondosan becsomagolom, abszolút biztonságos, sérülés kizárt!
A tortaostya az egyik legegyszerűbb, viszont annál feledhetetlenebb torta díszítés... Ne kételkedj, tőlem megéri rendelni! A visszajelzéseim egytől-egyig pozitívak, és
minden vevőmet megajándékozom +1db ostyával!
(Az ajándék ostya változó méretű és grafikájú, a legtöbb alkalomra felhasználható. Pl.: névnap, évforduló, keresztelő, eljegyzés, ballagás, stb. )


Jelenlegi ára: 950 Ft

Az aukció vége: 2014-12-17 12:21
. Monster High tortaostya, tortadísz- kör - Jelenlegi ára: 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése