2014. november 23., vasárnap

Zafír- ametiszt fülbevaló 925 sterling ezüst szere - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Zafír- ametiszt fülbevaló 925 sterling ezüst szerelékkel
a teljes hossza 56mm
3800 Ft
Csakra: koronacsakra, harmadik szem csakra, szívcsakra.
Csillagjegy: Bak, Ikrek, Mérleg.
Elem:
Színe: kék, sárga, zöld, fekete, bíbor.
Jellegzetességei: a zafír a bölcsesség köveként ismert, s mindegyik színnek megvan a maga különleges bölcsessége. Az agyra összpontosít; nyugtatja, mentesíti a nem kívánatos gondolatoktól és a szellemi feszültségtől. Biztosítja az elme békéjét és a higgadságot. A zafír összehangolja a fizikai, a szellemi és a spirituális síkokat, helyreállítja az egyensúlyt a testen belül.
Ez a kő megszabadít a depressziótól és a spirituális zavarodottságtól, valamint élénkíti a figyelem összpontosítást. Fellendülést hoz, és vonz mindenfajta jó képességet. A torokra téve feloldja a kudarcérzetet, és megkönnyíti az önkifejezést.
Gyógyhatása: a zafír csillapítja a szervezet túlzottan tevékeny rendszereit, és szabályozza a mirigyeket. Gyógyítja a szemet, eltávolítja a szennyeződéseket és a stresszt. Jótékonyan hat a vér betegségeire, csillapítja a túlzott vérzést és erősíti az ereket, növelve rugalmasságukat.
Kék zafír: a spirituális igazságot keresi, s a hagyomány szerint a szeretet és a tisztaság jelképe. Rendkívüli hatással van a Földre, és hatékony csakragyógyító. Ez a nyugodt kő, segít megmaradni a spirituális úton, míg a sámáni ceremóniákon a negatív energia átalakítására használják. Megnyitja és gyógyítja a torokcsakrát, valamint a pajzsmirigyet; elősegíti az önkifejezést és az igazság kimondását.


Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Az aukció vége: 2014-12-14 08:53
. Zafír- ametiszt fülbevaló 925 sterling ezüst szere - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése